Näytä pelit aakkosjärjestyksessä | paremmuusjärjestyksessä
Hyppää sivulle A-B B-C D-F F-H H-K K-M M-P P-Q Q-S S-T T-U U-Ö

A Tribute to the Rolling Boulder Windows

A Tribute to the Rolling Boulder

Kloonigames 2007

Ensimmäisen Indiana Jones -elokuvan inspiroima A Tribute to the Rolling Boulder kertoo kivenjärkäleestä, joka koettaa suojella alkuperäiskansan kalleuksia epämääräisiltä arkeologi-seikkailijoilta. Kunnia on tärkeää: jos se tippuu nolliin, on peli ohi.

Lajityyppi: Arcade
Lisenssi: Ilmainen
Vaatimukset: 1 GHz, 256 Mt
Tiedostonimi: tboul02.zip

Peliä ei ole arvosteltu.

Kävijäarvostelut – 10/10

En ole nähnyt viimeisintä Indiana Jones elokuvaa, ja suuri Indy fani kun olen niin ansaitsen tulla ruoskituksi tästä hyvästä.

Mutta asiaan. Pelissä siis, kuten nimestä voi jo päätellä, ohjataan suurta kiveä ja tarkoituksena on liiskata uteliaat wanna-be arkeologit ja estää heitä kopeloimasta kahta kultaista patsasta. Kyllä, kopeloimasta. Jostain syystä nämä Indiana Jonesin tyyliin pukeutuneet pikku-ukot eivät suinkaan halua viedä 2-metrisiä puhtaasta kullasta kyhättyjä patsaista, vaan tumputtavat niiden kasvoja kuin kiimainen koira ventovierasta jalkaa.

Tehtävänä on estää ruudun alaosassa olevaa Honor -energiapalkkia valumasta tyhjiin, jyräämällä arkeologeja. Energiapalkki alkaa tyhjentyä vasta kun arkeologi on saavuttanut kultaisen patsaan ja häpäisee tämän. Kun patsas alkaa huutamaan apua (puhekupla jossa teksti: "Help me Boulder, save me from this humiliation!") tietää että arkeologit ovat päässeet määränpäähänsä, mutta ne voi "potkaista" pois patsaan naamataulusta. Kentän yläosaan patsaiden luo on vaikea päästä, kun kivi ei jostain syystä reagoinut ("kivi ei
reagoinut" d:D) aina kun painoin kahta tai kolmea nuolinäppäintä yhtaikaa. Liekö vika sitten kannettavassa jota käytän, mene ja tiedä. Arkeologien lisääntyessä kentälle, niiden jyräämisestä tulee entistä hauskempaa, ja useamman arkeologin jäädessä alle kerralla peli myöntää niistä combo-pisteitä. Voi sitä rutinaa kun kymmenen pikku-ukkoa liiskaantuu pyörivän kiven vihaan!

Peli on graafisesti mukava silmälle, se ei ole liian monimutkaista eikä yksinkertaista. Äänet ovat mukavaa kuultavaa, taustalla soi neutraali pianon pimputus ja pyörivän kiven kirskuminen kivisellä alustalla tuo mukavasti tunnelmaa patsaan nylkyttäjien yliajamiseen. Toinen mukava asia äänimaailmassa on pikku-ukkojen rutina kiven vyöryessä niiden yli. Tämä on kuin muurahaisia liiskaisi!

Huonoin asia mitä pelistä löysin, nappien reagoimattomuuden lisäksi, on että pelissä saadut pistemäärät eivät tallennu. Kävin varmuuden vuoksi koluamassa pelin asennuskansion läpi, mutta mitään pelissä kerättyihin pisteisiin viittaavaa en löytänyt (noin tiedostojen nimien
perusteella) Tämä oli aika suuri pettymys näinkin potentiaaliselle pelille. d:(

Näin yhteenvetona, mukavaa ajantappoa vaikka suuren tiedoston latauksen päättymistä odotellessa, tulosten tallentamismahdollisuus ja niiden jakaminen internetin välityksellä muiden pelaajien kesken nostaisi pelin peli-ikää roimasti. d:)

10/10ardizt 6.7.2008 19:22 (muokattu kerran, 7.7.2008 18:02)

Näytä pelit aakkosjärjestyksessä | paremmuusjärjestyksessä
Hyppää sivulle A-B B-C D-F F-H H-K K-M M-P P-Q Q-S S-T T-U U-Ö