Näytä pelit aakkosjärjestyksessä | paremmuusjärjestyksessä
Hyppää sivulle A-B B-C D-F F-H H-K K-M M-P P-Q Q-S S-T T-U U-Ö

B.A.L.L.O Windows

B.A.L.L.O

Marelwish Productions 2004

Vuoden 2004 Assembly pelintekokisan voittaja B.A.L.L.O on ihastuttava pieni peli, jossa keikutellaan köyden päässä roikkuvaa palloa erilaisissa luolastoissa väistellen erilaisia esteitä. Liiat osumat heittävät pelaajan kentän alkuun. B.A.L.L.O komeilee hienoilla 3D-grafiikoillaan sekä tunnelmallisella musiikillaan.

Valitettavasti tätä herkkua riittää vain kourallisen verran kenttiä, koska pelinkehitystä ei Assembly-version jälkeen viety loppuun. B.A.L.L.O päättyy kenttään, jonka keskellä on aarrearkku. Tasoa ei voi läpäistä.

Lajityyppi: Arcade
Lisenssi: Ilmainen
Vaatimukset: Pentium 2 300 MHz, DirectX 8.0, Geforce 2 MX:ää vastaava tai parempi näytönohjain
Tiedostonimi: ballo1001.zip

Peliä ei ole arvosteltu.

Kävijäarvostelut – 8/10

Pitkään siinä kestikin että Ballo tänne pääsi päivän peliksi :P

Ai että tästä tulee hyviä muistoja mieleen, mutta varmaan vähän erinlaisia kun muille koska ite on tullut devailtuu kyseistä pelii

Juu harmittaa että peli jäi hieman kesken, mutta puolustuksena täytyy sanoa että tässä välissä on tullut tehtyy muita peli projekteja. Mut jos tämä peli vielä jengii kiinostaa niin voi olla että tästä vois tehdä ihan "oikean" pelin. Joten kommentoikaa ihmeessä!!!!

Terveisin Marelwish Team

9/10WaZaani 18.7.2009 22:00

Yksinkertainen,tunnelmallinen, höystettynä kivoilla grafiikoilla. Musiikki iski heti, mutta minua harmitti vain se, että se oli ainoa musikaalinen elämys. Sillä pian se kävi melko tylsäksi.
Grafiikat oli hienosti toteutettuja, kolkkoja luolia. Vaikeustaso oli mukavasti keskitasoinen. Tämän jaksaa pelata kyllä muutaman kerran läpi, mutta mikään ei oikein innosta pelaamaan tätä myöhemmin. Silti kokeilun arvoinen peli.

7/10Kanki-Kalle 13.8.2008 22:13 (muokattu kerran, 14.8.2008 15:20)

Näytä pelit aakkosjärjestyksessä | paremmuusjärjestyksessä
Hyppää sivulle A-B B-C D-F F-H H-K K-M M-P P-Q Q-S S-T T-U U-Ö