Näytä pelit aakkosjärjestyksessä | paremmuusjärjestyksessä
Hyppää sivulle A-B B-C D-F F-H H-K K-M M-P P-Q Q-S S-T T-U U-Ö

Atomic Arena 2 Windows

Atomic Arena 2

Team Fire Games 2006

Atomic Arena 2 on erikoinen pieni taitopeli, jossa olet pieni pala materiaa, taistellen antimateriaa vastaan. Pelin edetessä saat erilaisia bonuksia, jotka auttavat taisteluasi ja saavat antimaterian tuhoutumaan entistäkin tehokkaammin. Pelin ykkösosaan nähden muutoksia on tullut valtavasti, ja peli on ennen kaikkea huomattavasti entistä vakaampi.

Lajityyppi: Taitopeli
Lisenssi: Ilmainen
Vaatimukset: Ei tiedossa
Tiedostonimi: aa2_101.zip

Peliä ei ole arvosteltu.

Kävijäarvostelut – 7/10

Universumin vanhimmat kilpakumppanit, materia ja antimateria ovat jälleen kilpasilla Atomic Arena kakkosessa. Kyseessä on mielenkiintoinen sorminäppäryyttä ja nopeita refleksejä vaativa taitopeli. Pelaajan tehtävänä on ohjata onnetonta materiakappaletta, jota valtavat määrät antimateriaa ahdistelevat.

Pelaajan tehtävä on vältellä antimateriaa mahdollisimman kauan, keräten samalla bonuksia ja tuhoten loputonta jahtiseuruetta. Pelaajan apuna ovat bonuksista kerättävät elektronit ynnä räjähtävät kallot joihin antimateriaa voi houkutella. Myös iloisesti omiaan kärventelevät liekehtivät antimateriat ovat äärimmäisen hyödyllisiä oikein käytettyinä.

Atomic Arena 2 on äärimmäisen addiktiivista viihdettä. Pelin koukuttavuuskerrointa lisäävät niin netistä löytyvät pistelistat kuin poikkeuksellisesti aivan hyvät musiikitkin.

7/10TZ 12.2.2006 18:01

Näytä pelit aakkosjärjestyksessä | paremmuusjärjestyksessä
Hyppää sivulle A-B B-C D-F F-H H-K K-M M-P P-Q Q-S S-T T-U U-Ö